Säkrare dig­i­ta­la möten!

Med ökat distansarbete i takt med digitaliseringen kommer behovet för säkrare effektiva verksamhetssystem.

Tutus har därför tagit fram en säkrare digital möteslösning SKIFFER.

Tjänsten fungerar lika bra till mobila som stationära användare och vänder sig till alla med sekretessbelagda och hemliga uppgifter.

I tjänsten ingår SKIFFER Säkrare videomöten och mjukvaran KURIR för fil kryptering som skyddar sekretess och känslig information vid överföring med ex Outlook. (KURIR är godkänd upp till klass KSU, krypto för skyddsvärda uppgifter)

KURIR har ett intuitivt, lättanvänt gränssnitt med dra-och-släpp-funktionalitet för enkel kryptering och dekryptering av filer och mappar. Programmets inbyggda nyckelhantering gör det lätt att skapa och säkert skydda nycklar.

Som option finns säkra tal och meddelanden via Tutus krypterade Smartphone som kopplas till ditt företagsnätverk med skydd för all IP-kommunikation.

Ett exempel är Räddningstjänsten i Göteborg som med tjänsten SKIFFER får en säkrare digital miljö och effektivt verktyg för sin organisation. "Med tjänsten SKIFFER uppnår vi säkrare videomöten samtidigt ett flexibelt verksamhetsstöd", säger Claes Johan Wilandson Informationssäkerhetsstrateg Räddningstjänsten StorGöteborg.

Tutus är marknadsledande inom svensk kryptoteknik för skydd av Sveriges säkerhet.

Vi utvecklar produkter som avancerade VPN-krypton, Sverige och EU:s säkraste smartphone och krypteringsprogram med höga krav på säkerhet.

Våra kunder finns inom försvarsorganisationer, statliga myndigheter, kommunala verksamheter och regioner med behov av en ökad säkerhet för sekretessbelagda och hemliga uppgifter.

Hur kan vi hjälpa dig?


Kontakt

Om din organisation har behov av en säkrare digital möteslösning kontakta Mikael Andersson på Tutus Data

mikael@tutus.se, 070-313 09 13